looking for??

Friday, December 2, 2011

Giveaway Shakura Pigmentation Beauty



Hye Semua.. Assalamualaikum.. Ceriakah hari Jumaat anda??
Apakah punyer soalan ni..
Kalau tak brape nak ceria, mehhh aku nak kasi korang happy sampai kombang idong..
Nak kasi you guys try pergi buat facial dekat sini.. Tak kira gugurl or boboi..
Sangat sangat best dan wangi juga..
Lagi best dier akan urut kepala and tengkuk dengan minyak epal yang wangi.. BEST!!

SHAKURA ni sangat terkenal sebagai Pigmentation Expert in Asia..
Nak tau lebih lanjut Click SINI..

Aku ada 2 free tiket je nak kasi..
Free 1 Full Pigmentation Treatment worth RM300..

Ini lah hasil selepas kali pertama aku buat semalam..
Tak berapa nak chantek lagi sebab baru je buat kan..
Kalau before buat ni lagi muka cam haram.. 

Tempat yangs sangat selesa dan chantek..


Cara nak dapatkan Giveaway ni:


1) Buat satu entry "Giveaway Shakura Pigmentation Beauty by Dyla Zaman"
2) Letak header blog aku kaler kuning yang burokk tu and link ke blog ni..
3) Kalau nak kukuhkan lagi yang korang memang nak giler2 tiket ni, letak laa gambar muka chomel korang ke, cerita laa sikit kenapa nak ke..
4) Tinggalkan link entry yang korang buat tu kan ruangan comment di bawah ni..
5) Tak ada tarikh tutup.. Ikut suka aku nak tutup bila.. hekhek..     6/12/2011 








10 comments:

Hani Mansor said...

nice ! follow my blog back kayy!

Masz Mukhtar said...

Dah join..

http://akubutaseni.blogspot.com/2011/12/giveaway-shakura-pigmentation-beauty-by.html

Gedik bukan

eyqa amin said...

uiyoo....
mcm best neyh ^u^

izzie izzam said...

join lah hehe

http://izzieizzam.blogspot.com/2011/12/giveaway-shakura-pigmentation-beauty-by.html

~marlia maya~ said...

http://marliamaya.blogspot.com/2011/12/giveaway-shakura-pigmentation-beauty-by.html

Mira Adzlia said...

da join

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/12/giveaway-shakura-pigmentation-beauty-by.html

nurmujahidah said...

muja join and support you k,, :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/giveaway-shakura-pigmentation-beauty-by.html

wahida jelani said...

http://sweetlittle-pumpkin.blogspot.com/2011/12/giveaway-shakura-pigmentation-beauty-by.html

GEYLANG said...

jom join give away ni pulak..sangat simple :)

http://geylang-shop.blogspot.com/2011/12/geylang-shop-december-giveaway.html

Ebell Lee Syasya said...

http://ebell-lee.blogspot.com/2011/12/giveaway-shakura-pigmentation-beauty-by.html