looking for??

Wednesday, December 7, 2011

Pemenang 2 Tiket Shakura Giveaway!!

Assalamualaikum..
Hari ni nak announce pemenang giveaway yang aku buat beberapa hari lepas.. Baca SINI
Tempoh GA ni tak sampai seminggu pon sebab aku kena focus dengan business shawl pulak sekarang..
Nak tengok shawl chantek chantek.. Click LIKE "Dyla Zaman Blogshop" di Facebook. :)

TAHNIAH KEPADA MIRA ADZLIA!!


P/S: Lepas ni Cik Mira boleh pergi Shakura Outlet samaada di Mid Valley atau The Curve Mall untuk buat Facial.. Dapat 2 tiket ni bawak laa kawan atau family ke ye..
Agak susah nak buat pemilihan disebabkan ada yang tinggal jauh atau luar dari KL..
Ada pulak kulit tu dah chantek, syg kan kulit dah lawa2 tak payah pergi buat treatment..
Ada pulak yang masih muda muda remaja.. 
Jangan segan silu join GA lain kali yee.. @~@






3 comments:

Mira Adzlia said...

time kasih yer cik dila..sume details da diemel-emeldakan..hihi ^_^

eiyzniey said...

Wahh..bez nye...
Cogrte2!

nurmujahidah said...

jom join says.my.. macam churp2 jugk,, earning muja kat says.my lagi banyak daripada churp2,, hehe,, muja follow:D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/ape-itu-saysmy.html