looking for??

Tuesday, August 2, 2011

Tutti Fruity.. Yummy~~~ @~@

Ehhhhh Ehhh.. jangan salah sangka ye kawan2 sekalian..
aku puasa nih.. tak curik2 makan pon..
nampak x muka suci bersih tempek tepung nih..(mata keatas tangan ke dada)
kempunan giler nak makan benda ni, so 2 hari sebelum puasa aku gegeh cari kedai ni..


Tau tak minatang ape Tutti Fruity tu?? Derrrr.. Itu bukan kedai menjual buah-buahan ye adik2 sekalian.. itu adalah kedai menjual Frozen Yogult yang sangat Yummy..



Kat sini adalah system layan diri yee... So boleh pilih perisa pilihan masing2.. Saya amek ni " Chocholate Oreo" campur ngan " Banana Strawberry".. hahaha.. shuke2 je nak campur.. pastu cam x kena je campuran yang aku amek ni.. hahahha..






<-- Tengok makcik ni nak amek yogult pon mulot tenganga... 

Tadaaaaa... Lihat lah hasil selepas menuai frozen yogult..
Topping dier terlalu banyak choice.. jadi sangat tamak dan luper diri..
Last2 amek topping merepek2 cam kanak2.. wiwii..
Ini dia  -------> Machmellow, Gummy Bear, Chocolate Chip, Nata de Coco..
 













Nampak x muka senonoh itu.. Muka puas makan walaupun membayar RM13.50 untuk 1 small cup itu.. Licin yee aku makan.. Dapat bakal suami misali ni.. lalalal~~



" Selamat Berpuasa" 
(Entry yang xde kena mengena dengan puasa) hampehhh..

6 comments:

JaJa'Z said...

salam dear...
akak pun terjah tutti frutti 2 hari before puasa...bleh baca entry tu kat blog akak..hehehhe

inspired by syaidatie nurdilla said...

heheh.. ok..

einn affendy said...

nak tanya la macam mne u lilit tudung tu ? hihi .. :)

einn affendy said...

helo . nak tanya la . mcm mne u lilit tudung tu yea? thanks ..

inspired by syaidatie nurdilla said...

einn.. i main lilit2 je ni.. sib baek tak tercekik.. tengok link shawl hana tajima ye yang..

inspired by syaidatie nurdilla said...

http://theinspirationbysyaidatienurdilla.blogspot.com/2011/08/kini-gaya-hana-tajima-pula.html