looking for??

Thursday, August 11, 2011

Ucapan Aidilfitri: Dari Saya Untuk Eqbalzack


Nampak tak besar gedabak punyer banner tuh..
Contest dari Abang Eqbal encem tu.. hah.. click cepat click cepat!!

Dah lama joined blog Abg Eq ni.. tapi first jumpa masa teman akak pergi gathering blogger ke hape ntah.. heh..
So aku tujukan ucapan raya ini untuk beliau..
















Ceh ceh ceh.. rase geli tak bulu ketiak tengok aku nyer ucapan kat atas.. hahahha..
Ini hasil tangan orang yang tak kretip yeee.. sorryy~~




7 comments:

Ruzzezanie said...

perghhh~~ ayat!!!


# tetiba rasa cacing dalam perut ni berguling2.. adakah kerana terbaca ucapan anda itu?hihihi

syaidatie nurdilla said...

Ruzzezanie.. waahhhh.. bayak nyer cacing dalam perot.. heheh.. mungkin laa gak kan cacing tu terkejut baca ucapan tu.. heheheh

eqbalzack said...

salam,
hehe...kretif2! adik wawa ke ni? ye2 kita pernah jumpa dulu birthday cik wanie kot. hehe..
terima kasih join GA abg eq ni. hmm..selalu ingat abg eq ke? haha

selamat berpuasa dan kirim salam kat kakak wawa (terasa abg eq adik pulak) hehe

syaidatie nurdilla said...

salam abg eq..
selalu gak laa ingt abg eq(ayat bodek nak menang nih).. hehe.. shama2 kasih.. heh..
kimslm akak saja?? heh.. ok..

ijat_asni said...

sweet !
nice blog too.


Good Luck.
^_______^

syaidatie nurdilla said...

Ijat.. sweet ke?? hahhaha..

csuciani said...

semoga menang nnt..selamat berjaya