looking for??

Monday, August 15, 2011

When Red Describing You..

Assalamualaikum.. sopan kan (sambey batuk2 manjew)..

Hari ini aku pakai merah menyala tau..


Bila you guys pakai colour merah ni, mesti Semua orang dok usya kan (kamus dewan bahasa rempit) dalam erti kata sopan menjeling, menengok, melihat dan sebagainya.. heh..

1) Warna merah menjadikan anda menyerlah dan popular dengan serta merta seperti artis..
Mesti laa orang akan pandang sebab warna merah menarik perhatian orang ramai..

2) Jika anda kekurangan tenaga lebih2 lagi bulan puasa ni kan.. tentu muka masing2 monyok semacam je konon nyer puasa then penat.. So, warna merah akan membuatkan anda rasa lebih bertenaga tanpa perlu minum Redbull (sebab puasa)..





















3) Merah melambangkan sifat kamu yang agresif dan garang.. Kalau anda bos sila laa pakai merah, mesti nampak garang (kurang asam punya suggestion).


P/S: Happy Red Day~~  @~@








17 comments:

Cik Bell said...

wane merah nie menghairahkan laa..haha
org yg kata..bell xkata pape..;p

Einaz Shah Rizal Thomas said...

CANTIK ;D

Nizam Ijam said...

wahh....merah jer semua :D

syaidatie nurdilla said...

Cik Bell: aaahhh.. mang merah menghairahkan.. hikhik

syaidatie nurdilla said...

Einaz: tenkiu dear.. @~@

syaidatie nurdilla said...

Nizam Ijam: merah mak ngah kan kan..

Atiqah Wadiah said...

chumelnyer syg..cmner nk pakai tdung cam awk tuh..6t ajarin dong..pasnih,nk pakai kaler merah..bia ada org usha..hehe..gataiii

adlina said...

tp saya tak suka merah..hehe

syaidatie nurdilla said...

Atiqah Wadiah: i lilit2 jela yang.. ni pon comot.. heheh.. awk try laa pakai merah, tengok ape jadi.. hahahha..

syaidatie nurdilla said...

Adlina: merah chantek laa.. hahha.. ni mesti awk shuke ijau coz gambar katak tu hijau.. hihi..

baca dan senyum said...

hanna tajima style, hahaha..jenguk sini :)

Tasha said...

cantrk la shawl ni....mn carik,hehe

teha said...

merah itu hot ! mcm kamoo :) hehe ~

syaidatie nurdilla said...

Tasha: beli kat jln TAR jee.. hehehhe.. @~@

syaidatie nurdilla said...

Teha: hot ke?? hikhik.. thanks dear.. @~@

M[i]$Z[a]C[k] said...

merahnye mak ngah.. i loikeee :) btw, best la jadik org KL.. salu bley shopping kt jln TAR.. T__T

syaidatie nurdilla said...

Miszack: mang besh.. tapi yg x besh nyer kl jam.. tak selalu pon shopping jln TAR.. if rajin jekk..