looking for??

Monday, September 26, 2011

Nak Nandos Lagi!!!!

Hye... Ni nak hupdet cerita berkurun dah nih... hahahha..
Actually dah lama nak try Nandos tapi tak berkesempatan (Chewahhh ayat)
So haritu aku dapat gak makan Nandos coz nak celebrate farewall tok budak internship kat office ni..

Ini AZLIN.. Budak praktikal Perasan mix sepanyol.. sepangebob betol..


























Turut ditemani HUSNA.. Perasan awek muda tau.. lalallal


























Mari tengok barisan makanan untuk hari itu..

Ini AZLIN punyer.. Kami semua amik ayam perisa MILD.. Side dish dier amik Corn n Mix Vegetable..


























Ini HUSNA punyer.. side dish Fries and Coleslaw..


























Tadaaaaa... Ini tuan empu nyer blog punyer ayam.. Side dish pilih Corn and Fries..


























Kalau nak tau ayam aku yang besar kat atas tuh sebab aku tukar dengan HUSNA.. hahahaha..
Gila jahat nak yang besar jekk.. Dasar Gemoks betoll..
SESI TUKAR AYAM..



































Mari Makan....



































P/S: Siapa sudi belanja aku makan Nandos lagi???
        Ayam dier Sedap... Tomato sos pon mesti cuba..
        Air boleh refill.. Harga pon murah...
        Owhhhh.. tetibe rasa lapar..


16 comments:

EnciK AxixOu said...

sedap ny makan ayam..lagi2 dengan awek comey..

Wawa_Nadwa said...

dh try ayam n sos x sedap!

NM02 said...

esok nak delivery nandos

syaidatie nurdilla said...

Encik Axixou: Jom awk kena belanja makan.. lalalla

syaidatie nurdilla said...

Wawa Nadwa Masham: Sedap laaaa...

syaidatie nurdilla said...

K.ina: amboii.. delivery teros..

..cik gugu.. said...

tetiba lapor~~

syaidatie nurdilla said...

Cik Gugu: pergi serbu Nandos cepat!!! heheh

Cik Iqaa said...

waah sedapnya makan. smpai hati tak ajak.. ajak tgk gmbar jek.hikhik

syaidatie nurdilla said...

Cik Iqa: hehehhe.. Jom laaa makan sama sama next time..

*rainyscream* said...

baca entry ni salah timing laa.tengah lapar, tengok plak ayam ni..meleleh~ huuuuuu..

syaidatie nurdilla said...

RainyScream: ahhahha.. leh lak salah timing..

Amoi MiyaSya said...

aha , muka akk familiar la. huhu

syaidatie nurdilla said...

Amoi MiyaSya: kenal ke?? heheh..

Ahmad Haziq Azlan said...

wow western....

nur chahaya abadiey said...

sedapnye,,,,,=p