looking for??

Friday, December 16, 2011

Awesome Single Father Jorge!!

Hye Guys.. Assalamualaikum..

Hari ni nak update pasal seorang bapa yang sangat awesome and hensom too.. Hehehe..
Rutin harian aku pagi pagi sebelum pergi kerja, aku akan makeup sambey  tonton "Malaysia Hari Ini (MHI)"


Yang menariknya topic hari ni.. MHI menemuramah melalui SKYPE seorang bapa yang gojes bersama dua anak gadis yang pretty.. JORGE, ALEXA & ELIANA NARVAEZ.




Erkkk.. tak tau kenapa tak boleh share link video kat YOUTUBE ni..
Nak tengok click http://www.youtube.com/watch?v=MQQA4oOhZVY&context=C3f0db6fADOEgsToPDskJMOidmBe9OpKWUnYubH-7j


Mereka mereka ni sangat famous di YOUTUBE.












Senang cerita memang banyak giler video chomel dorang ni..
Pergi terjah YOUTUBE yee~~~


Chomel sungguh kan bapa budak2 ni.. heheh..
Silap silap.. chomell sungguh budak2 ni..
I can't wait to find a guy like him.. @~@
Hopefully laaa.. Kenyit-kenyit mata dekat Jorge.. ;)











6 comments:

EZAD AMIR said...

Ni bapak budak tu dtg komen ni...
Ekeekekekekek....
Sape dorg ni ?????

syaidatie nurdilla said...

Ezad: amboii.. tetibe lak bapak budak2 tu jadi muka melayu yee..
You tuber... famous kat u tube jee.. hahah...

hamzah ian said...

bapak yang super suwit

Gua said...

cool larhh. walaupun dia single father, still dapat takecare anak-anak dia dengan baik. =)

MommyAgharr said...

hihi..mmg bdk2 ni comel..tp bapak bdk2 nih mbuatkan vdeo youtube dorg btambah comel..hehe

syaidatie nurdilla said...

Kenapa semua tengok bapak budak ni.. jeles nyer.. :p