looking for??

Friday, December 9, 2011

Contest " I Love Flower" by Hazanis

Assalamualaikum..

Sejak 2 hari lepas aku tengok ramai orang join contest si manis Hazanis ni..
Owhh.. Tak boleh jadi ni..
So, aku gegehkan jari aku yang kiut miut ni menaip contest ni..

Disebabkan tuan punyer contest ni chomel sesangat.. aku letak laa banner ni besar gedabak.. hehe..
Geram tengok dier kan, pergi picit picit muka dier kat gambar bawah ni.. :P

Ini gambar aku bersama bunga-bungaan.. Ternyata sama chomel macam Hazanis kan.. 
Okay silap.. chomel macam maid Hazanis je.. (Sedar Diri) :'(

Tak puas hati lagi aku suka bunga.. Meh sini aku letak gambar aku dengan pasu bunga pulak..

Hahhhhhh.. Percaya tak I LOVE FLOWER+DAUN2 sekali.. ahhahhaha..
To be honest, I'm not really love flower laaa.. 
But naturally, perempuan itu adalah bunga yang sebenar..
Cantik dipandang serta cantik rupa nya jika dijaga dengan elok..
Jika tidak dijaga dan disiram, ia layu..
To make it short..
MAKE YOUR SELF BEAUTIFUL JUST LIKE A FLOWER..

* Ceitttt.. berpuitis sungguh.. Kalau tak menang ni, tak tau laaaa.. heheh..
   


4 comments:

hazanis said...

hehehe..cantik!!...
thanks sebab sudi join contest nie..

btw gud luck eh..:)

syaidatie nurdilla said...

Sama sama cik hazanis chomel.. @~@

eazzatyB said...

Good Luck! :D

~marlia maya~ said...

hehehehe :) thanx tag lia :) tapi sedih xde satu pun gambar bersama bunga :( anyway good luck