looking for??

Sunday, July 31, 2011

Friday lunch with TGI Friday.. compatible pair~~

Yehaaaa.. finally aku dapat bukak dan menghupdet blog ini ok.. mak luper password cik yah oiii.. hahahahha.. mana x nyer, password tok facebook laen, tok blog laen..
happy giler bila dapat bukak blog ni balik.. rase mcm tetibe arini dapat pakwe baru.. rase happy cam orang belanja kasut baru.. rase excited macam follower ada 10,000 lebih macam Fatin Liyana n Hanis Zalikha.. ceitttt... angan2 palsu..


Owhhhh.. aku actually nak share aku dapat first gaji yee.. perhatian perhatian rakyat Malaysia.. sila baca betul betul yeee.. gaji pertama selepas tamat belajar.. maka dengan ini mari kita rasmikan gaji dengan makan makan dan makan.. sebelum bermulanya puasa, baik kita makan puas2 ye.. cehh.. macam laa puasa setahun ye dok.. Hari gaji adalah jumaat.. jadi adalah lebeh afdal kita lunch di "TGI Friday". 









See See.. kembang kan muka aku.. masa ni tengah excited nak makan steak ni.. heheh.. 


Mari aku kenalkan gadis2 lunch di TGI Friday.. No Boys are allowed.. hahhaha coz boys sumer g solat jumaat kan.. Kalau rase kau tu laki tapi jenis x solat jumaat.. hahhh, silajawab dengan tuhan.. 
(dari kiri sekali yang betol2 menghadap cili sos tu UNA, baru je masok dak ni.. then AIDA pink gurl the senior kat Motionworks.. followed by ME, the most kuat makan gurl.. and lastly HUSNA, my supervisor merangkap Workforce Support Manager)


 Ehhh.. lagi sorang tersesat lak, nama dier AZLIN, internship student.. Ok, sila order sekarang.. cepat!!! lapo lapo~~

Nampak x air di atas.. bukak2 menu teros nampak air ni ok.. sangat menarik.. tapi bila tengok harga.. RM20 something.. errrrr, boleh x saya nak order air kosong je.. heheh.. 

Tadaaaaa... superb beb "Chocholate Chip Miklshake" ni.. baru RM11.90.. ok skit laa kan.. 
Minum dengan puas sambey nyanyi lagu price tag untuk diri sendiri..

Forget about the Price Tag
Ain’t about the (uh) Cha-Ching Cha-Ching.
Aint about the (yeah) Ba-Bling Ba-Bling


See.. how interesting aku nyer air sampai bos sendiri curik minum.. hampehh.. mintak naik gaji boleh?? heh..

Nak dekat setengah jam gak laa tunggu baru makanan sampai.. yang ini AIDA punyer "Sirlion Steak with Barbeque sos". Dekat TGI Friday ni korang leh pilih sos and 2 side dish.. so AIDA pilih corn and brocoli.. RM50.60.


Yang ini aku punyer.. uwahahahah (Gelak devil giler ni).. "New York Strip with Mushroom sos" aku pilih fries and cheddar mashed potatoes.. RM50.90.. Owhh nooo.. X brape nak ngam ngan isi perot aku ok.. Aku x makan sampai habes steak tu coz cam rase pelik skit.. Fries dier sedap n cheddar mashed potatoes pon sedap tapi cam masin skit.. Owhh.. terbang RM50 ku..

Yang ini UNA punyer.. "Grilled Salmon" kot.. Ok je yang ini.. 

AZLIN sampai terpejam mata terkejut dier punyer "Garlic Marinated Grilled Lamb Chops" Besar giler.. hahah.. Tapi seyes yang ini sangat sedap.. ok.. sila cuba sekarang.. RM50.90..

Yang ini HUSNA punyer.. "Grilled Lamb" kot.. hahah.. x sure.. RM30 lebeh jee.. Not Recommended.. hahah.. jahat tol..



P/S: So Kalau korang rase nak cuba makan sini.. Fikir kan kewangan anda dulu ok!! haha.. Tapi Banyak lagi choice yang menarik.. Selamat Makan dan Makan~~  @~@






2 comments:

Nana Miyuki said...

first day puasa di goda dgn blog walking at ur food post @_@

inspired by syaidatie nurdilla said...

hahah.. nana u try laaa tok berbuka.. hihik..u punya smile face sama.. @~@ heh