looking for??

Friday, August 26, 2011

Berbuka at Spaghetti Grill MidValley

Haahhahah.. mesti korang tangkap leleh je bila baca blog ni semua pasal makanan kan kan.. hheheh.. Ini laa masalah nya kalau cik empu nyer blog ni kuat makan..Tempat pilihan untuk berbuka kali ini di Spaghetti Grill MidValley..

Reserved First.. Nanti Full House..
















Amek set ramadhan special.. RM29++ Per person.. Mahal jugak ni..





















Mari tengok set ramadhan..

Mula mula dapat air dan kurma.. jeling air sambey tunggu waktu berbuka..
















Then dapat pulak sup.. boleh pick sup mushroom ayam atau daging.. Sekali dengan biskut Marie..
















Ini aku punya.. Steak with Cheese kemenda ntah.. nama bukan main lagi.. rasa biasa je..
















Ini kawan punya.. yang ini recommended.. dalam ayam tu ada melt cheese.. yummy.. Nama makanan ni Cordon Blue something..
















Last sekali dapat Aiscream.. tapi lupa lak amik gambar.. terlampau kenyang.. Tapi kalau bukan bulan puasa aku suka amik Chicken Tenders.. Sangat Yummy~~
















SELAMAT MENCUBA~~


4 comments:

NM02 said...

selamat hari raya aidilfitri. maaf jika ada kekasaran atau tersilap bahasa sepanjang saya komen dalam n3 kamu. take care sepanjang cuti raya nnt ye.. maaf zahir dan batin

syaidatie nurdilla said...

Thanks kak ina.. selamat hari raya juga.. @~@

amranaiman said...

mcm sedap :D

syaidatie nurdilla said...

AmranAiman: boleh laa.. hehhe.. @~@