looking for??

Monday, August 29, 2011

Balik Kampung Owhhhhh Balik Kampung~~~

Hye semua..
Mesti semua dah excited kemas kemas barang nak balik kampung kan..
Mesti ada yang dah terpacak depan sawah padi kan..
Mesti ada yang kejar kejar ayam kat reban nak buat sembeleh raya..
Mesti ada yang berpeluh peluh bakar lemang..
Apa pon korang buat.. Hopefully jaga diri baik2 k.. 
Yang drive balik kampung tu hati hati ok..

Mari aku tunjuk gambar perjalananku pulang ke kampung di Bandar Baru Kedah.. @~@

Gaya macam artis nak balik kampung.. hahaha..

































Singgah main gitar sebentar di menara tinjau.. (konon-konon)

































Bersama adik lelakiku yang perasan Macho.. (geli ketiak)
Tengok tu..  hamster aku pon balik kampung tau.. wiwi..

































Bersama kakak ku.. posing sebentar di R&R Bukit Gantang..


































































Sempat buat iklan public phone.. heheh
With my buah hati Abah & Mama~~

P/S: Walaupun gambar entry tak macam balik kampung.. tapi alhamdulillah kami sudah sampai..
       Kepada yang lain hati hati di jalan raya.. Pandu Cermat Jiwa Selamat..
       Akhir kata Salam Aidilfitri buat semua blogger blogger terchenta..
       Kalau korang ada buat open house ke jemput laa dyla ye.. heeh..
       Bab makan memang no 1.. hehhe.. 


4 comments:

Elih Japahar said...

Nice pose...nampak ceria hehe :)

syaidatie nurdilla said...

Elih: hehhe.. terlebeh ceria..

BudaKamponGugup said...

lah orang kedah ka? sekampong la kita..i like all the picture..nice!!

Miszyuyu said...

cantik2 yer hehehe