looking for??

Monday, August 22, 2011

Berbuka Burger Besar di Carl's Jr

Hi guys.. Hari jumaat lepas aku berbuka dekat Carl's Jr tau..
Tetiba nak tukar selera berbuka makan burger kan.. buang tebiat tol..

















Yang kaler merah tu aku punyer.. aku pilih "Western Bacon Cheeseburger"..
Mula mula macam tacing skit nape aku punyer burger kecik compare dengan kawan aku punyer..
Kawan aku pilih " Bacon Swiss Crispy Chicken"..
Yang burger besar sikit dari aku tu (dengan nada cemburu)..
Last last aku punyer yang sedap lagi ok.. hahhahahahha.. (gelak devil bulan bulan pose.. ish2..)

















Yang ini aku punyer yang sedap tu.. Opss, kualiti pic sangat buruk..

















Ini kawan aku punyer burger..
ayam dier seketul besar macam ayam kepsi kepit ngan roti.. heh..
Disebabkan kawan aku ni pulak tak berapa makan isi ayam.. so aku offer laa nak tukar dengan dier..
Kesian pulak tengok dia cam terpaksa je cekik ayam tu..
Lagi sedih pula aku melepaskan burger sedapku kepada dia ( lap air mata, kesedihan melampau)..
Over kan.. 

P/S: Kalau korang nak makan burger yang saiz XL pergi laa Carl's Jr k..
        So, aku hiburkan mata korang dengan video di bawah.. heh..











11 comments:

Adzriel @ Liza AB said...

roti burger dah beli..buat sendiri je kot kat rumah.

syaidatie nurdilla said...

Adzriel: buat dekat rumah lagi jimat.. hehhe

A'an said...

Fuhh. Menguji kesabaran nih *telan air liur* Hehe.

Finaz Jaafar said...

huiihhh ... terliuq wo~

syaidatie nurdilla said...

A'an: sabar ye.. tahan air liur meleleh tue.. @~@

syaidatie nurdilla said...

Finaz: hye dear.. terliuq ke? hih

CaYe Cik iLa said...

tergugat iman jap...heheheh

AsyieqiN Rkey said...

name mmg bacon ke ade bacon?waaahh name sgt scary..super big...nampak sedap

syaidatie nurdilla said...

Asyieqin: Bacon tu cam isi lembu or ayam yang digoreng ranggup camtu laaa... bukan pig bacon yee... hikhik.. @~@

Umie Artoqiemie said...

arghhh sodap sangat tuhhh..

syaidatie nurdilla said...

Umie: sodap laaa..