looking for??

Friday, August 5, 2011

Edisi Blog paling ngetop kababoomm

Edisi Blog paling ngetop kababoomm.. Title entry jee dah x leh blah kan kan..
Ini kira blogger2 paling dasat tahap cipanzi dah ni..


1) Ayeem Ayam

Start aku noticed blog si Ayeem Ayam ni, ari2 aku nak bukak blog dier baca..
Hari2 baca menda yang sama pon aku x kesah sebab kau nyer pasal en.ayam.. heh..
(bodek ke hape nih)..

















Paling shuke baca diary ayam ni.. kelakar giler..

Hari2 aku hilangkan stress dengan baca blog Ayeem Ayam ni.. (Encik ayam, sila belanja ayam kepci)









2) Cik Epal

Aku kalau bukak blog cik epal ni mesti aku aku cari bab bab makanan dulu.. hahahha..
Sowie cik epal.. i bukan perli u yeee.. tapi i kagum impress giler2 entry makanan u.. heh..































3) Fatin Liyana

Hari hari skodeng blog FL ni coz dier sgt cun mecun plus fashionable..















Sangat Chantek kan kan.. so tak rugi hari2 bukak blog FL ni..













4) Faiz Tapit ( Blog aku bukan blog bapak kau)

Shuke baca blog lembu ni bukan sebab dier lembu dan perlu dikorbankan untuk rayer ni..
tapi sebab dier shuke lukis katun untuk bercerita..
































5) Cisdel 

Ni lagi satu lembu gak..
Shuke blog Cisdel coz dier kan cisdel cheese yang leh makan kepit ngan roti kan kan.. heh..
Blog yang sangat kiut miut coz setiap kali abez entry mesti ada gambar lembu lembu comeyyyyy~~



























Nampak x.. chomel kan lembu ni.. gerammmm nyerrrrr.. rase nak sembelih jekk.. heheh..

6) Nurul Cakap Cakap

Blogger yang comel ni sangat laa fashionista.. minat gaya dier berfesyen..
Entry si comel ni sumer nyer pasal fashion fashion dan fashion..


































P/S: Owhhhh.. siapa lagi ekkk.. sila recommend skit.. tak tercapai dek akal nih..

6 comments:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

yuyu zulaikha n maria elena pn besh..

LaLaLovy said...

inspired by syaidatie nurdilla hye syg. skrg kan dah trend. thanks for visiting my blog. =) love, dyla.

Ayeem Jemain said...

hehehe tenkiuuu! :D

Anak Wak Mail said...

Hanis Zalikha??hehe..

p/s: dah lama tak baca blog2 pemes ni,,baca blog kengkawan je..hehe..=)

nelly said...

blog yang comel2 !!

inspired by syaidatie nurdilla said...

aahhh laaa.. ramai lagi yang beshh.. tapi tak terpikir dek akal nih.. tenkiu guys..