looking for??

Tuesday, August 9, 2011

Mari Saya Kenalkan Hamster kesayangan saya~~

Hye Guys..

Let me introduced my super duper Hamster kesayangan hamba
(ehh macam tajuk lagu wajah kesayangan hamba lak.. hi)


















Ini papa hamster.. Nama dier Zhaffy aka Aaron Aziz.. hehe..
Sejak crite Nora Elena tu, terus mempopularkan hamster sebagai Aaron Aziz.. lala..



































Ini first hamster aku beli dekat Carrefour Ampang..
Sampai la dah beranak pinak, aku still lagi sayang giler2 papa hamster..



































Kiut laa dier main faccebuk.. Rasa nak nangis bila nak pegi keje sebab tak sampai hati tinggal dier kat umah.. eeeeeee.. gerammmmm..



































Tak sabar jugak nak balik umah sebab nak cubit pipi dier nak cium dier.. tapi papa hamster start waras n sedar pukol 10 malam.. lambat nyer boleh main kejar2 dengan dier..

















Bila papa hamster tdow.. jangan kacau.. shhhhh...


Ini Video papa hamster~~



Chomel kan kan.. sekarang ni dier dah pandai keluar dari sangkar sendiri..
Entah kuasa veto ape ntah dier ni pakai.. Balik2 umah tengok dier dah merayap2 dalam rumah..
Nasib baik lah papa hamster tak kecing n yakk rata2.. Muahhhxxx papa hamster~~~  @~@


3 comments:

rudy_tensai said...

buleh kuar dr cage sendiri??? tu da tahap wonder pets tu... hehehe

inspired by syaidatie nurdilla said...

rudy: wonder pet laa nih.. heheh

adnin saffiya said...

OMG ! soo cute! :D