looking for??

Monday, August 8, 2011

Tak ada keje Ye~~

Jumaat lepas kawanku si ayu tetibe datang sergah Mid Valley then nak jumpa after keje..Padahal nak dating berbuka dengan boypren, boypren lak datang lambat so aku teman laaa dier jap..

Ini Ayu.. My dear BFF~~ Muahhxx..


































Bosan giler bila lepak mall tyme bulan  pose ni kan..
Nak makan aiscream tak boleh.. nak lepak mcd x boleh..
Nak soping lakk cam membazir je duet kan kan..
So, idea yang bagus macam di bawah ini..




































































Tuhh diaaaaaaa... Toilet pon jadi pot yang baik untuk bergambar kan kan..
Sebenar nyer tak boleh jalan lama lama kat Mid Valley nih..
Semua kedai nak tampal SALE SALE bagai kan.. eeeee.. geram tol..
Nafsu sumer tuh.. ishh ishhh..


































Dah nantok dah ayu sampai tertido dah tuh.. hikhik..
OK OK.. itu sahaja.. entry tak ada motif.. bla bla bla...

1 comment:

Wawa_Nadwa said...

ayu makin cantek!
:)