looking for??

Wednesday, September 7, 2011

Al Kisah Raya Ketigaku..

Hye Semua.. aku hupdet lagi untuk raya ketige..
Jangan marah yee.. raya sebulan..
Raya ketiga kami ke rumah makcik di Nibong Tebal..

Untuk raya ke tiga aku pilih untuk pakai dress biasa saja.. No more baju kurung.. hikhik..
Ni one of my favourite dress ni.. Sila Puji chantek cepat!!



































Dan seperti biasa tak meriah laa raya tanpa gambar-gambar kami..
SILA USYA BAWAH..

Yang tengah tu photographer tak diiktiraf kami.. Sila puji dier hensom cepat.. *Muntah*

























Cuba tengok anak buah a.k.a baby fruit aku kat bawah tu..
Kemaen nak posing pakai spek itam macam papa dier tuh.. ceit.. (Nania gediks)























Yang pakai topi tu panggil MAK JEMAH.. ko ada??






































Mereka mereka di bawah adalah ratu chantek di hati aku..
Sila pilih untuk buat menantu cepat..

Opsss.. yang tudung kelabu tu akak artis stanza cinta.. dah jadi menantu orang pon (cepat nangis)
Yang tudung biru bakal jadi menantu orang tahun depan (cepat hantuk kepala kat dinding)
Yang baju hitam depan sekali tak cukup umur lagi (cepat terjun bangunan)
Yang lain tu kira available laa kot. hehhe..

Calon paling sesuai adalah seperti makcik di bawah.. si juling n si muncung.. wiwi..



































Owhhhhhh.. ini lagi hancur..
Sila reject pompuan di bawah awal-awal yee..
Bersilat pulak tengah tengah jalan..
*malu sorok bawah meja*.. Kbai..

15 comments:

EnciK AxixOu said...

raya sakan neh...

syaidatie nurdilla said...

Encik Axixou: hehhe.. macam kanak kanak pulak kan.. beraya sakan nih..

mawar (^_*) said...

pic yg last tu mmg terbaik la =)

syaidatie nurdilla said...

Mawar: hi mawar.. itu budak terlepas hospital mental tu.. sila abaikan.. hehehe..

Miss Nadya said...

bestnyer..jeles nih..:)

new entry :: Rabu tanpa kata ツ

Wawa_Nadwa said...

baju sume dh cantek dh.
syg pkai seliper je.
huahuahua!

syaidatie nurdilla said...

Wawa Nadwa buncit: Alamak.. kantoi seliper jamban.. weh.. baca blog ni http://www.heidishafiq.com/.. sweet..

Paris Hilton (M) said...

cntek gamba!

Atiqah Wadiah said...

sakannnyerrrr :)))

CouLeur de Chiqu3 said...

wah meriahnye raya !

BudaKamponGugup said...

memang gila lensa la u'olls nie...but all the pictures a nice...great job bebeh...

anismelon said...

meriah nye raye dye..anis taun nie biase biase je

syaidatie nurdilla said...

Atiqah: Sakan gamak nyer..
Couleur: aaaahh.. meriah naaa..

syaidatie nurdilla said...

Budakkampongugop: Camera orang.. heh

meaw said...

happening gila korang!hehe