looking for??

Monday, September 19, 2011

First time pakai contact Lens

Hye.. Ni nak share pengalaman pakai contact lens..
Cerita ni dah berkurun tapi baru nak hupdet kan.. heheh..
Mata aku ni alhamdulillah sihat walafiat..
Tak rabun, tak juling mahupon buta huruf..
Tapi dok gatai tangan nak beli contact lens online hari tuh..
 

































Masa dapat je pos laju aritu terus excited nak pakai..
Sejam gak laa tak masuk2 contact lens tu dalam bijik mata..
Air mata dah meleleh dah masa nak try pakai..
Tulaaaaaa... gatal lagi nak beli..


Tapi masa Hari Raya hari tu, aku pulun gak pakai sebab nak chantek nyer pasal..
Yeahhhhhhh.. gumbira gumbira..

































Sila abaikan budak kuno bawah ni..
Baru nak belajar pakai contact lens..

Nasib baik laa nak cabut minatang contact lens ni senang..


































P/S: Tak salah kalau nak cantik..
        Tapi kena fikir risiko nyer jugak yeee..
        ( Berangan nak beli contact lens baru untuk konvo bulan depan)


5 comments:

NM02 said...

ai tak reti pakai

♥ norlida ramli ♥ said...

hehe..ida pun pakai contact lense tp bukan yg colour..pakai sbb rabun..huhuhu

mieraS said...

canteknye mate dye .acct nie kale ape hazel ke

syaidatie nurdilla said...

Mieras: Contact Lens Ni kaler Brown.. @~@

IEQAH said...

yeahhh ieqah pn nk try pakai tapi takut..HUHU.. adik pn ckp,klu nk cntik,pkai jelaa