looking for??

Friday, September 30, 2011

Potluck Post Raya Motionworks..

HAlooooooo..
Today dekat office MOTIONWORKS ada buat potluck post raya der...
Nak buat masa raya masing2 xde duit bagai..
So terpaksa buat after raya.. hahahha..
Tapi masih dalam mood raya.. Baju kurung & Baju Melayu..

Mari berkenalan dengan staff Motionwookies dulu.. Ini baru berapa kerat jekk..


























 Mari tengok pula aku pakai baju apa.. Macam dah pernah tengok kan baju ni.. sila ignore yee..



































Ehhh.. takde colour tema tau.. ini kebetulan jee dak 3 ekor ni lebih kurang sama.. ME, AFIQ & UNA























Buat buat rajin konon.. ME, AIDA & UNA



































Boleh buat menantu ni.. heheh.. Menantu hantu!! With HUSNA























Sebelum kita tengok gambar makanan.. Mari kita berkenalan dengan penyimpan mohor besar raja raja.. Versi Indian nih.. ARAFAT























Ok.. dah boleh tengok gambar makanan dah..























Ketupat dan rendang wajib ada.. buat dekat soping complex.. hahah.. beli yang dah siap.. Credit to AFIQ























Ketupat Sotong.. First time tengok menda nih.. first time jugak makan.. Credit to AKMAL























Totally awesome this deep fried capati called POORI .. The Indian guy bought this.. Credit to ARAFAT























Western style.. Chicken Roast with mash potato and coleslaw.. Credit to FARID


























Cute little polkadot apam... Geram nyerrr tengok.. rasa nak cubit.. heheh.. Credit to AIDA


























Air kejadah ni?? hahahha.. Ini semua keje AFIQ



































Paling best dapat aiscream cake BASKIN ROBIN























Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....


























Nampak tak siapa jee yang ada kat meja makan.. Dasar jenis membesarkan badan.. Hehe..























Sila Jangan tanya mana makanan yang aku bawak.. Nampak tak spaghetti Carbonara yang tak laku kat meja tuh.. Ok.. itu bukan aku punyer (cover diri)
Kbaiiiii...

8 comments:

athirah said...

asal sedap sngat makanan.. huu

syaidatie nurdilla said...

Athirah: mmg sedap laaa kalau makan free.. heheh

amy syahirah said...

kebaya kuning . cantikknyee akak pakai =)

NOVA said...

woww.. kebaya kuning dear.. sama colour macm baju saya.. saya punya bukan kebaya.. tapi baju kurung.. hehhee.. cumil la dia.. :)

syaidatie nurdilla said...

Amy Syahirah: thanks lalink.. @~@

syaidatie nurdilla said...

Nova: Thanks.. Kuning itu chantek kan kan..

Sofea dean said...

Potluck emmang paling best , jimat duit and semuanya ! haha then enjoy sama2 . nice entry dear

syaidatie nurdilla said...

Sofea Dean: aahh.. jimat duit.. makan pon sedap.. tenkiu dear..