looking for??

Tuesday, October 4, 2011

Cuba "MOO COW" Frozen Yogurt pula...

Hari cuti lepas.. aku pergi terjah Wangsa Walk nak cuba frozen yogurt MOO COW nih..
Before ni dah try TUTTI FRUITY.. nak baca balik CLICK SINI..
Senang jee nak cari kedai ni.. Kalau korang dengar bunyi lembu MOOOOooo tuh.. itu laa kedai dier..

Ini aku punyer.. sangat simple kan.. tak banyak toping boleh letak..
Kalau dekat Tutti Fruity kemain letak banyak banyak toping.. Kejadah!!
Harga Yougurt tu RM10+ 1 toping.. RM1 per extra toping..



































Masham masham sikit ni.. Boleh pilih dalam 3 flavour.. Aku pilih Original..
Masa makan ni tak teruja laa sangat kan macam masa makan Tutti Fruity..



































Cuba membuat aksi terlampau terhadap binatang.. hahahah..
Ayam ni kira keluarga angkat dekat MOO COW ni laa..



































Ini laa keluarga MOO COW.. Paling tak boleh blahhh ada nama SITI MARIA...
Kelasssss Ko Mariaaaaa..
























17 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

auwwww slalu ke p wangsa walk ? hahaha ! baru2 niee kita ada p ... nasibb x kenal :D ahaha ! thankss singgah blog kita ye .. siap follow kamuu :)

syaidatie nurdilla said...

Cikpipitembam: heheh.. tulaaa.. kalau kenal dah lama g terjah kat sana.. heheh.. btw, slam pkenalan.. :p

NOVA said...

waahhh.. best nyer dapat jalan2... sedap je nampak nye ice cream yg awak pegang tu.. hehheh.. nak cikit.. hihi.. thanks ye sebap sudi follow my blogg.. salam kenal dear... :)

syaidatie nurdilla said...

Nova: Hye Dear.. Welcome.. Salam kenal juga.. @~@

❤ eyeme ❤ said...

wah! mcm sedap..student eh? or dah keje..dkt je wangsa walk tu dgn kita..hekhekhek!

syaidatie nurdilla said...

Eyeme: dah keje laa lalink.. nnt bila dilla g sana lagi leh jumpa yee..

El-Janna said...

amboi comelnue.. macam sedap^^

syaidatie nurdilla said...

El-Janna: boleh tahan laa sedap.. tutti fruity lagi best..

miss atie said...

wowww... first time jumpe orang yang name hampir same... :)... i like...
http://www.mutiaralife.blogspot.com

syaidatie nurdilla said...

Atie: heheh.. nama penuh apa??

P U C A T said...

sume org bercerita pasal tutti frutti dan moo moo eh..lupe ah..
tp sy bile lg:(

A'ishah Kamaludin said...

comel tudung,eheh. salam kenal

syaidatie nurdilla said...

A'ishah: salam kenal.. tudung je chomel.. ceh.. heheh

zOeY zAu YaH said...

so tuti fruity lg heaven lah? hihi

syaidatie nurdilla said...

Zoey Zau Yah: Yuppp.. Tutti Fruity lagi Heaven.. hii

nurkaloi said...

WAHHH siti maria
haha terbaik !

kaloi tak penah try ag

syaidatie nurdilla said...

Kaloi: Try laaa.. tp x recommend sgt.. better tutti fruity..