looking for??

Thursday, December 22, 2011

Makanan Pelik Jepun

Assalamualaikum..

Hari ni nak hupdet pasal makanan peliks peliks dari Jepun..

Selalunya Jepun terkenal dengan makanan Sushi..

Tapi yang ini lain sikit..

Ini kira cikedes @ jajan dorang laa ni..

Macam kat Malaysia ada "TORA DATANG LAGI"..



Tapi dorang punya jajan ni macam leceh sangat.. Jom Layan~~~




Kalau agak-agak buang tebiat nak cuba, pergi kedai runcit ke, 7Eleven ke kan..
Tanya dorang ada tak jual "NERU NERU NERUNE JAPANESE CANDY" ni..
Agak-agak kalau makcik tu tak paham minatang hape ni..
Nyanyi laa lagu " NA NA NERA NA NA NERA" (Lagu Erra Pazira)
Okay, itu tak kelakar punn..
Selamat Mencuba!!

4 comments:

Ayied Zudin Hashim said...

da mcm main masak2 pulak gaye nyer ~ hihi :D

http://ayiedzudin.blogspot.com/

syaidatie nurdilla said...

Ayied: tau xpe.. leceh sangat.. :p

eazzatyB said...

Makanan pun nak canggih.. Hebat! Yang last tu mcm gummy yang jual kat kdai2, mcm tu cara nye kot.

Menarik!

syaidatie nurdilla said...

EazzatyB: Tulaa.. Jepun canggih sangat.. makanan pon boleh buat sampai camtu.. :p