looking for??

Friday, January 13, 2012

No Smoking You Smoker!!

Assalamualaikum..

Hari ni nak share satu video khas untuk perokok tegar kat luar tu..
Seriusly aku sangat Anti Perokok okay.. diulang perokok!!!
Uitt.. marah naaa statement aku ni..
Bajet hisap rokok, sembur sembur asap kat langgit..
Terus nak terasa macho 40 kali ganda..
Piraaaahhhhhh..
Daripada sembur asap kat kat keliling buat jerebu..
Baik korang sembur racun serangga lagi bagus..

Aku tak kesah sangat laa kan kalau kau nak merokok ke hape..
Nyawa kau bukan nyawa aku pown..
ADA AKU KESAH *Mata keatas Tangan Kedada*

Walhal.. Sebab aku sayang nyawa korang laa aku share video ni..
Sweet tak aku.. *Puji Diri*


See what I'am talking about..
The Cigarette containing a lot of hazardous materials..
Just stop it.. or else... ??

2 comments:

EZAD AMIR said...

rokok ok ape...wt halau nyamuk...ekekeke

syaidatie nurdilla said...

Ezad:halau nyamuk pon boleh.. :p